School & Organisatie

Anders denken, werk uit handen, in de spotlights, en veel ervaring.

Dat zijn de kernwoorden voor een mooie samenwerking, wat mogen wij doen voor jullie school?

Wij organiseren het graag voor de school.

Wij nemen het werk uit handen. Door onze jarenlange samenwerking met diverse scholen weten we wat de vragen zijn en kunnen wij ondersteunen in alles. Geen les uitval meer doordat wij het regelen. Doordat wij met verschillende partijen al jaren samenwerken kunnen wij komen tot mooie aanbiedingen.

Wat kunnen wij voor je doen:

  • Museum bezoek
  • Theater op school (incl. techniek)
  • Sportdagen (i.s.m. de sportdocent maar ook m.m.v. externe partijen)
  • Buitenlandreis (zowel zomer als winter)
  • Bezoek van topsport events (sportklassen)
  • Pretpark bezoek (in Nederland als ook in Europa)

Maar denk ook aan het bezoeken van bedrijven. Je wilt de leerlingen laten kennismaken met de (werk)maatschappij. Een bezoek aan een bedrijf van een bepaalde sector kan ineens het kwartje laten vallen bij de leerling.

Of nodig eens een bedrijf uit op school, een rondleiding geeft verrassende inzichten en dat kan weer leiden tot een mooie samenwerking. Dit kunnen wij compleet organiseren.
Doordat wij een breed netwerk hebben kunnen wij vraag en aanbod combineren.

Doet de school aan Maatschappelijke stage?

Ja? Dan kunnen wij ondersteunen en hebben wij leuke ideeën.
Nee? Dan kunnen wij helpen om dit op te zetten.

Laat de leerling eens kijken in de wereld van vrijwilligers werk, wat goed is voor de medemens, geen vergoedingen maar elkaar helpen.

Wist je dat Nederland voorop loopt op het gebied van vrijwilligerswerk?

Social Media

Het is niet meer weg te denken, facebook, Instagram, Twitter, linkedin…….
Natuurlijk doen jullie hier wat mee, maar wij kunnen ook hier in ondersteunen. Foto’s en filmpjes op de juiste manier maken en zorgen dat het op de juiste manier in beeld komt. Hier valt nog zoveel te winnen.

Open dag

Omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van entertainment en het organiseren van evenementen kunnen wij de school op een andere manier in beeld brengen. Denk eens aan; zet je school in de spotlights, foodtrucks, catering, gadgets, entertainment, er zijn zoveel mogelijkheden.

Schoolfeesten

De leukste schoolfeesten organiseren wij voor je. Omdat wij ook een entertainmentbureau zijn kunnen wij hier aan alle wensen voldoen. Artiesten, bekende DJ’s maar ook regionale dj’s kunnen met ons samenwerken.

Maar niet alleen schoolfeesten, denk ook aan je examengala, kennismakingkamp, playbackshow, theatervoorstelling en nog zoveel meer!

Kortom:

Wat kunnen wij voor elkaar doen? wij kunnen het werk uit handen nemen. Denk eens anders (wees onderscheidend), nieuwe ideeën, doe waar je goed in bent, en wij zijn goed in organiseren. Wat mogen wij voor jullie school & organisatie doen?

Neem contact op

henry02

Voor meer info:
Henry Wessels Totaal Entertainment & Organisatiebureau
Vinkenlaan 18
4214 EJ  Vuren
06-51178300
henrywessels.nl
henry@henrywessels.nl