In combinatie met Henry Wessels Totaal Entertainment is deze magic family tour te boeken.

De Magic Family Tour is een unieke mobiele entertainment show. De show wordt uitgevoerd door 3 multifunctionele duizendpoten, die ieder hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de wereld van magie en entertainment. In een twee uur durende non-stop show zullen zij de meest leuke, interactieve en verbazingwekkende familieshow van Nederland presenteren. In een zeer magische en gevarieerde show zullen vooral de kids, maar zeer zeker ook de rest van de familie aan hun trekken komen.

Na de spectaculaire opening presenteert de presentator MAGIC MYSTERIES een spannende, hilarische en interactieve spelshow waar de hele familie aan mee mag doen. Vragen, raadsels, opdrachten en heel veel interactie. En, belangrijker nog, we geven heel veel prijzen weg. Kan jij de magische test doorstaan? Durf jij te assisteren bij een gevaarlijke spectaculaire illusie act van master illusionist Winfried? Of ga jij met de mooiste prijzen naar huis? Het zou zomaar kunnen in de gezelligste spelshow van Nederland: MAGIC MYSTERIES.

De absolute nummer 1 illusionist in Nederland van dit moment is Winfried! Deze master illusionist zal 2x een spannende show presenteren met de meest spectaculaire illusies. Naast zijn internationale carrière in o.a. Frankrijk, Duitsland, Japan, Canada, Mexico en de U.S.A. is hij bekend van SBS6 “de nieuwe Uri Geller” en “de Schatkamer” van RTL8. Tijdens zijn spannende illusieshows zal het publiek regelmatig hun ogen niet geloven!

Kortom de MAGIC FAMILY TOUR mag niet op uw evenement, winkelcentrum of recreatiepark ontbreken in 2021. Entertainment in de buitenlucht en geheel Corona Proof.

Extra bij te boeken een entertainende dj voor een gezellige afterparty. DJ Henry draait de gezelligste, leukste, en bekende hits aan elkaar.

Prijs op aanvraag

Duur 2 uur of 4 uur compleet met podiumwagen, licht, geluid en give aways.

Presentator, illusionist Winfried en één assistente.

Technische specificaties
Stoom voorziening: 220 volt- 16 ampere (vrijegroep)
Doorrijhoogte podiumwagen: 3.50 meter
Vloeroppervlak podiumwagen: 8.00 meter (breed) x 5.00 meter (diep)
Achter podiumwagen (materiaal): 7.00 meter (breed) x 2.50 meter (diep)

Neem contact op

UNADJUSTEDNONRAW thumb 1a9f edited

Voor meer info:
Henry Wessels Totaal Entertainment & Organisatiebureau
Vinkenlaan 18
4214 EJ  Vuren
06-51178300
henrywessels.nl
henry@henrywessels.nl