Presentator (sport) Henry Wessels

In de laatste 20 jaar heeft Henry Wessels zich ontwikkeld als een allround (sport)presentator. Henry heeft veel met sport. Hij heeft zelf fanatiek gevoetbald, getennist, geschaatst en jaren als skileraar gewerkt in Oostenrijk. Toen hem gevraagd werd om naast zijn activiteiten als DJ/entertainer ook te gaan presenteren, deed hij dat dus graag. Met sport als zijn specialisatie.

Inmiddels presenteert hij al jaren zaalvoetbaltoernooien in Nederland, zowel regionaal als nationaal. Henry is de vaste speaker bij het Nederlands zaalvoetbal team. Naast voetbal, heeft Henry ook diverse Thaiboks- en kickboksgala’s, sportgala’s, dansvoorstellingen, bedrijven competities, kartwedstijden en nog meer gepresenteerd. Ook als radioverslaggever is Henry regelmatig te horen. Alweer 5 jaar is Henry de speaker/host van Strong Viking. Deze obstacle events mag hij in heel Europa in 3 talen presenteren. Inmiddels is dit een ware happening geworden en is Henry verantwoordelijk voor het entertainment en timemanagement.

Wanneer Henry presenteert gaat hij helemaal op in de prestatie van de sporter en probeert hij op zijn enthousiaste manier iedereen daarvan te laten genieten. Hij probeert zich helemaal in te leven in de sporter, en zal lekker chauvinistisch, positief zijn verhaal vertellen.

Henry Wessels is te boeken als allround (sport) presentator, speaker en host van uw evenement. En van gala’s tot sportevents en van playbackshows tot aan wedstrijdverslaggever. Ook de combinatie DJ en presentator kan Henry heel goed invullen.

Neem contact op

presentator

Voor meer info:
Henry Wessels Totaal Entertainment & Organisatiebureau
Vinkenlaan 18
4214 EJ  Vuren
06-51178300
henrywessels.nl
henry@henrywessels.nl