Presentator (sport) Henry Wessels

In de afgelopen 20 jaar heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdige allround (sport)presentator. Mijn passie voor sport is groot; ik heb fanatiek gevoetbald, getennist, geschaatst en jaren als skileraar in Oostenrijk gewerkt. Toen ik werd gevraagd om naast mijn werk als DJ en entertainer ook te gaan presenteren, greep ik die kans met beide handen aan, vooral omdat sport mijn specialisatie is.

Inmiddels presenteer ik al jaren zaalvoetbaltoernooien door heel Nederland, zowel regionaal als nationaal. Ik ben de vaste speaker bij het Nederlands zaalvoetbalteam. Naast voetbal heb ik ook talrijke Thaiboks- en kickboksgala’s, sportgala’s, dansvoorstellingen, bedrijfscompetities, kartwedstrijden en meer gepresenteerd. Daarnaast ben ik regelmatig te horen als radioverslaggever. Al een aantal jaar ben ik de speaker en host van de Strong Viking obstacle events, die ik in heel Europa in drie talen mag presenteren. Deze evenementen zijn uitgegroeid tot ware happenings, waarbij ik verantwoordelijk ben voor zowel entertainment als timemanagement.

Wanneer ik presenteer, ga ik volledig op in de prestaties van de sporters en probeer ik op een enthousiaste manier iedereen hiervan te laten genieten. Ik leef me in in de sporter en vertel mijn verhaal op een chauvinistische, positieve manier.

Henry Wessels is te boeken als allround (sport)presentator, speaker en host voor elk evenement. Of het nu gaat om gala’s, sportevenementen, playbackshows of wedstrijdverslaggeving, ik sta voor u klaar. Ook de combinatie van DJ en presentator kan ik uitstekend invullen.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement tot een succes te maken!

Neem contact op

presentator

Voor meer info:
Henry Wessels Totaal Entertainment & Organisatiebureau
Vinkenlaan 18
4214 EJ  Vuren
06-51178300
henrywessels.nl
henry@henrywessels.nl