Entertainer / DJ

Mijn carrière in de entertainmentbranche begon ooit met het draaien van plaatjes, tot groot plezier van het publiek. Ik startte als entertainende DJ in Oostenrijk, waar ik zorgde voor onvergetelijke après-ski-avonden. Daarna breidde ik mijn horizon uit en draaide ik in Spaanse feestcafe’s. Toch blijft mijn hart bij Nederland liggen, waar ik met passie elk soort feest tot een succes maak.

Of het nu gaat om feesttenten, sportkantines, dorpshuizen, bruiloften of besloten partijen, ik draai overal. Van jong tot oud, ik weet precies hoe ik iedereen kan vermaken!

Ik ben thuis in diverse muziekstijlen, waaronder après-ski, Nederlandstalig, dance classics, gouwe ouwe, rock en rock ’n roll. Wat is mijn favoriete muziek? Ik geniet van alles, van Hazes tot Elvis en van Motown tot de heerlijke hits uit de jaren ’90. Kortom, ik draai alles waar jij om vraagt!

Ben je op zoek naar een DJ die elk feest tot leven brengt? Zoek niet verder! Met mijn brede muzieksmaak en ervaring zorg ik voor een feest dat niemand zal vergeten. Neem vandaag nog contact op om jouw evenement te bespreken en te boeken.

U vraagt, ik draai!

dj

Voor meer info:
Henry Wessels Totaal Entertainment & Organisatiebureau
Vinkenlaan 18
4214 EJ  Vuren
06-51178300
henrywessels.nl
henry@henrywessels.nl