Over Henry Wessels

Ik ben enkele jaren op zoek geweest naar mijn droombaan. Een spannende ontdekkingsreis. Ik heb echt van alles gedaan. Van verkoper tot medewerker in de horeca en van vertegenwoordiger tot skileraar. Steeds kwam ik tot de conclusie dat ik maar één ding wil, mensen vermaken.

Entertainer worden dus.
negentien jaar geleden presenteerde ik een zaalvoetbaltoernooitje dat inmiddels uitgegroeid tot het grootste zaalvoetbal evenement van Nederland. Na afloop werd ik benaderd door een evenementenbureau. Of ik dat presenteren wel vaker deed? Ja, riep ik stoer. En zo begon het allemaal.

Vanaf dat moment praatte ik alles aan elkaar. Van hoelahoepwedstrijden tot sjoelbakkampioenschappen en van jojogames tot kartraces. Overal in het land.
Vervolgens kreeg ik de vraag van datzelfde bureau of ik ook disco-avonden, artiesten Galas en karaokeshows kon

verzorgen. Ook toen riep ik weer stoer ja, natuurlijk.
Ik heb 13 jaar voor Center Parcs gewerkt, we verzorgden daar de feestavonden, DJ nights en hits voor kids. Door crisis is center parcs gestopt met extern entertainment, jammer maar wat hebben we daar een ervaring opgedaan! Maar nog steeds draai ik daar tijdens de feestdagen (kerst en oud en nieuw)

Al dertien jaar presenteer ik alle zaalvoetbalevenementen voor de KNVB. Ik ben speaker bij alle interlands, nationale kampioenschappen en ik praat de nationale zaalvoetbaldag aan elkaar. Sinds kort ben ik ook de vaste speaker bij het Nederlands vrouwen elftal.

Verder ben ik 9 jaar betrokken geweest bij SC Heerenveen. Voor die eredivisieclub presenteerde ik familiefeesten, de open dag en na de thuiswedstrijden verzorgde ik het muzikale gedeelte in de businessclub. Tijdens de door Heerenveen gewonnen bekerfinale tegen FC Twente, op 17 mei 2009 in Rotterdam, heb ik op het podium in het Abe Lenstra-stadion de Heerenveen-supporters vermaakt die de wedstrijd in De Kuip niet konden bezoeken.
Dit deed ik ook voor RKC Waalwijk. Maar door overname van de horeca heb ik besloten hiermee te stoppen.

Ik ben in voor alles. En ik doe alles. bruiloften, partijen, dansspektakels, sportevenementen, en partys in grote feesttenten. Als DJ en entertainer draai ik alle muziekgenres. Van dance classics tot apres-ski hits , van goud van oud tot Dancing with the stars.
De locatie maakt me niet uit. Ik heb alles meegemaakt. Ik vermaak mensen in sportkantines, in het theater, in Ahoy of in een knusse feesttent.

Zeven jaar geleden ben ik mijn eigen organisatiebureau begonnen en organiseer feesten in opdracht van de klant. Mijn levensmotto is en blijft mensen vermaken.

Graag tot ziens op uw feest

Henry Wessels

Contactgegevens

Henry Wessels

Totaal Entertainment Organisatiebureau Sport & Entertainment

Vinkenlaan 18 4214 EJ VUREN

T: 0183 629 293 M: 06 511 78 300