Henry Wessels Totaal Entertainment & Organisatiebureau

Nu, een jaar geleden, ging ik voor het laatst op pad als entertainer. Ik draaide als DJ op een feest. De andere dag zou ik naar België gaan voor Strong Viking om een sportevent te presenteren. Maar helaas viel door Corona alles stil. Ik heb even stil gezeten want ik wist het echt even niet meer…

Maar ik ben aan de gang gegaan. Met nieuwe en creatieve ideeën. Nieuwe mogelijkheden en kansen Ik heb alles op een rijtje gezet en kan nu zeggen dat ik klaar ben voor de tijd na Corona!

En hierbij presenteer ik u: mijn nieuwe website!

 • Op onze bruiloft hebben wij Henry als DJ ingehuurd. Henry is een echte professional en een zeer sociaal persoon. Hij denkt met je mee en zorgt er voor dat je feest ook echt een feest wordt!

  Sebastiaan & Janneke (gelukkig getrouwd)

 • Tijdens de afgelopen jaren heb ik met veel plezier een prettige samenwerking gehad met Henry. Hij organiseerde voor ons schooluitjes waaronder skireizen, activiteitenweken in het buitenland en schoolreisjes. Altijd goed geregeld!

  Thijs van de Brink (namens Lingecollege Tiel) 

 • Al meer dan 5 jaar werken wij met meer dan tevredenheid samen met onze speaker Henry. Henry is punctueel, betrokken pro-actief, goed voorbereid en komt zijn afspraken na.

  Jan Reijs ceo/founder Strong Viking

 • Henry is een man die zich richt op de talentontwikkeling van jongeren. Hierdoor maakt hij het mogelijk dat lesdoelen worden behaald.

  Janny Rijks (Senior beleidsmedewerker onderwijs)

 • Het contact, afspraken en ook organisatorisch is altijd tot in de puntjes geregeld.

  Winfried Master Illusionist

 • Dankzij Henry waren onze feesten waren onvergetelijk te noemen en staan nog diep in ons geheugen gegrift.

  Andreas en Suzanne (Owners Restaurant Chez Heeren Jansen Dordrecht)

Over Henry Wessels

Ik ben enkele jaren op zoek geweest naar mijn droombaan, wat een spannende ontdekkingsreis was. Ik heb echt van alles gedaan. Van verkoper tot medewerker in de horeca en van vertegenwoordiger tot skileraar. Steeds kwam ik tot de conclusie dat ik maar één ding wil, mensen vermaken.

Vierentwintig jaar geleden presenteerde ik een zaalvoetbaltoernooitje dat inmiddels uitgegroeid is tot het grootste zaalvoetbalevenement van Nederland. Na afloop werd ik benaderd door een evenementenbureau waar ze aan mij vroegen of ik dat presenteren wel vaker deed. “Ja!”, riep ik stoer. En zo begon het allemaal.

Vanaf dat moment praatte ik alles aan elkaar. Van hoelahoepwedstrijden tot sjoelbakkampioenschappen en van jojogames tot kartraces. Overal in het land. Vervolgens kreeg ik de vraag van datzelfde bureau of ik ook disco-avonden, artiestengala’s en karaokeshows kon verzorgen. Ook toen riep ik weer stoer “Ja, natuurlijk!”

Ik kom al ruim twintig jaar op Center Parcs, waar we de feestavonden, ‘DJ Nights’ en ‘Hits voor kids’ verzorgden. We organiseerden toen wekelijks het entertainment, maar door crisis in 2013 is Center Parcs gestopt met extern entertainment. Jammer, maar wat hebben we daar een ervaring opgedaan! Nog steeds mag ik daar draaien tijdens de feestdagen, zoals met Kerstmis en oud en nieuw.

Al ruim twintig jaar presenteer ik alle zaalvoetbalevenementen voor de KNVB. Ik ben speaker bij alle interlands, nationale kampioenschappen en ik praat de nationale bekerfinales aan elkaar.

Verder ben ik negen jaar betrokken geweest bij SC Heerenveen. Voor die eredivisieclub presenteerde ik familie evenementen en de open dag. Na de thuiswedstrijden verzorgde ik het muzikale gedeelte in de businessclub. Tijdens de door Heerenveen gewonnen bekerfinale tegen FC Twente, op 17 mei 2009 in Rotterdam, heb ik op het podium in het Abe Lenstra-stadion de Heerenveen-supporters vermaakt die de wedstrijd in De Kuip niet konden bezoeken. En de inhuldiging na de wedstrijd was een groot spektakel. Dit heb ik later ook voor RKC Waalwijk gedaan.

Ik ben in voor alles. En ik doe alles. Bruiloften, partijen, dansspektakels, sportevenementen, en party’s in grote feesttenten. Als DJ en entertainer draai ik alle muziekgenres. Van dance classics tot apres-ski hits, van goud van oud tot Dancing with the Stars.

De locatie maakt me niet uit. Ik vermaak mensen in sportkantines, in het theater, in Ahoy, partycenter, dorpshuis of in een knusse feesttent.

In 1999 ben ik mijn eigen organisatiebureau begonnen en organiseer ik feesten in opdracht van de klant. Mijn levensmotto is en blijft mensen vermaken.

Graag tot ziens op uw feest

Henry Wessels

Contact